All Posts

Archives

Tradicionalna hrana ima šansu na svetskom tržištu

Hotel „Grand“ na Kopaoniku bio je šestu godinu zaredom od 1. do 4. marta, u organizaciji Udruženja „Interfest“, domaćin jedinstvene manifestacije koja spaja ljubitelje vina, hrane i skijanja, Winterfest Ski&Wine.

Maja Miodragović: Sila Instituta u Sremskim Karlovcima

U decembru, sad već godine iza nas, Institut je proslavio 70 godina svog postojanja što je samo od jedan dokaza tako dugog, uspešnog i harmoničnog poslovanja. Iako je još u vreme Kraljevine Jugoslavije na...

Novi Sad na manifestaciji “Winterfest SKI&WINE Kopaonik”

Udruženje “Interfest” organizuje  već šestu godinu za redom manifestaciju “Winterfest SKI&WINE Kopaonik 2018 – Salon vina i gastronomije i Konferencija o vinu, gastronomiji i turizmu”, od 1. do 4. marta, u hotelu “Grand” na Kopaoniku.

Vuk Radojević obratio se učesnicima ovogodišnjeg salona vina i gastronomije na Kopaoniku

Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo mr Vuk Radojević obratio se danas učesnicima Winterfest SKY & Wine (Salon vina i gastronomije) na Kopaoniku, ističući da ovakvi skupovi daju značajan doprinos promovisanju i daljem...

Novosadski sajam obogaćuje svoju sajamsku ponudu

Slobodan Cvetković: Novosadski sajam obogaćuje svoju sajamsku ponudu U nameri da obogati sajamsku ponudu, Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma, obreo se krajem marta na „krovu Srbije“, na manifestaciji WinterFest, koji je u organizaciji...

DEGUSTACIJA

Degustacija za više od 100 najlepših vina i gastro specijaliteta biće organizovana na Salonu vina i gastronomije; kao i na snegu i u kolibama na samim skijaškim stazama.

EDUKACIJA

Edukacija učesnika će biti organizovana kroz predavanja, radionice, panel diskusije i upoznavanja sa vinskom i gastro ponudom regiona uz degustacije na Salonu vina i hrane u hotelu Grand.

SKIJANJE

U okviru ovogodišnjeg Winterfesta moći ćete da učestvujete u SKI TRCI WINEMAKERS na stazi Karaman Greben, kao i da prisustvujete After SKI Matineu u kolibi Hani Bani.